Våra tjänsterVåra tjänster 

När du ringer till oss på Livsråd så fundera vilket område du behöver hjälp och stöd i. 

Våra medium hjälper dig med:

Medial vägledning, Tarot, Andekommunikation, spirituell rådgivning mm

Våra Tarotvägledare hjälper dig med: 

Medial vägledning, Tarot för 1 år, tarot för situationer, tarot för nästa kärlek, tarot för relationer, tarot för ekonomi, arbete, bostad och mer.

Vad våra Coacher hjälper dig med: 

Att anlita en av våra coacher är att säga ja till livet! Coaching bygger på ett kreativit samtal där du kan dela med dig av en situation eller ett mönster eller förändring som du gärna vill komma framåt i. 

Kvalitet och kunskap 

Våra vägledare är noga handplockade av oss  och har både gedigen erfarenhet och utbildning. Faktum är att många av dem som finns här är utbildade av oss (Andreas och Jenny Hamrén Österlund) så vi är helt trygga i du anförtror dem dina utmaningar och möjligheter.  Alla vägledare och coacher är belagda med tystnadsplikt. 

Ring 0939-7170 för att prata med oss! (Samtalspris 19:90 per minut, 18 års åldersgräns) Läs gärna vidare i artikeln för att ta del av viktig information innan du ringer! 

 Tips & råd inför ditt samtal 

  • Debitering startar först när en vägledare har svarat och upphör när du avslutar samtalet. 
  • Ha gärna dina frågor förberedda
  • Kom ihåg att stora frågor kräver stora svar, och ett sådant samtal kan bli längre.
  • Ta vår vägledning som ett rådgivande samtal, men lägg aldrig hela ditt liv i våra händer. Vårt mål är att hjälpa och stötta människor framåt, inte göra dem beroende av vår vägledning.