Välkommen till Livsråd - Samtalslinjen för medial vägledning och coaching!Välkommen till Livsråd - din telefonlinje för vägledning och inspiration! Vi som driver denna linje heter Andreas och Jenny Hamrén Österlund. Många känner igen oss från TV-rutan eller vår kursverksamhet där vi utbildar medium och coacher.

Vi tror att alla har potentialen att vara sitt bästa jag, men ibland kan vi behöva en hjälpande hand för att nå dit. Våra duktiga vägledare, som inkluderar diplomerade medium, certifierade coacher och erfarna samtalsrådgivare, är här för att stötta dig i dina utmaningar och under svåra tider. Vi startade Livsråd för att erbjuda dig som ringer in en säker och pålitlig telefonlinje, med dem bästa coacher och medium vi känner till.

Vi tror på att skapa en trygg och öppen miljö där du kan dela dina tankar och känslor utan rädsla för att bli dömd. Vi finns här för att lyssna, inspirera och vägleda dig mot att uppnå dina drömmar och mål!

Ring oss idag för att få hjälp att navigera livets utmaningar och bli ditt bästa jag - du når oss på 0939-7170 (19,90 kr per minut i samtalspris). Vi har öppet 15:00-21:00 alla dagar.Vi finns här som en stöttande vän, någon du kan ringa till när det behövs. Vår målsättning är att hjälpa dig att komma framåt i livet, framför att du ska lägga hela ditt liv i våra händer. Vår uppgift är att sprida ljus och trygghet in i ditt liv, men bara när det behövs som mest. 

Här kan du ta del av våra allmänna villkor 

Allmänna Villkor

Behöver du hjälp av vår kundservice

Kontakta kundtjänst