IsabelleHej och välkommen!
 
Jag arbetar som medium, healer och medial vägledare och är ett diplomerat medium av Andreas Hamrén Österlund.
I allt mitt spirituella arbete arbetar jag med min starka intution som främsta verktyg samt att jag får inre bilder, ljud och känslor som ger mig information.
 
Vid ett samtal där du önskar andekontakt, medial vägledning eller en tarotläggning kommer jag löpande förmedla den information som kommer till mig. Ber dig därför ha penna och papper tillgängligt innan du ringer så att du kan anteckna.
 
Vid ett samtal med husrensning önskar jag få så lite information som möjligt om era tidigare upplevelser. Jag kommer löpande förmedla den information som jag får till mig. 
Samtalet avslutas med ett försök till rensning och rening.  Man kan dock aldrig garantera att det blir lugnt efter en husrensning. Det huvudsakliga syftet med en husrensning är att skapa trygghet och förståelse för det som sker. Tänk också på ett denna form av samtal ofta tar längre tid. Ber dig även här att ha penna och papper tillgängligt.
 
Vid ett samtal med healing väljer du själv hur länge jag ska sända healingen och jag guidar dig liknande en guidad meditation samtidigt som jag sänder healingen.
När jag sänder healing energin brukar även ljusspråk komma igenom. Ljusspråket kan låta lite märkligt i form av "ord", ljud eller sång och har en stärkande effekt på healingen.
Skapa gärna ett space där du kan ligga och slappna av ordentligt innan du ringer. 
 
Ser fram emot ditt samtal!

För att komma till just mig, ange agentnummer 14 när du ringer 0939-7170 (Samtalspris 19,90 per/min) 

Ring nu

 

 

Tjänster som jag utför

  • Tarot
  • Medial vägledning
  • Andekontakt 
  • Healing  med ljusspråk 
  • Husrensning på distans