Tips inför ditt samtalDet kan kännas pirrigt och stort att ringa till någon som man öppar upp sig för. För dig som är nyfiken på hur det går till, så har vi satt samman en liten guide så att du känner dig trygg! 

 

1. Innan samtalet

Förbered dina frågor eller funderingar. Vilken är din viktigaste fråga? Stora frågor kräver längre svar. Mindre vardagliga frågor tar mindre tid i anspråk. 

2. Välj din vägledare 

Du dras kanske till någon av våra vägledare, eller så behöver du läsa lite mer om dem innan du bestämmer dig. Vi har både coacher, medium och tarotvägledare som kan vägleda dig framåt. Du kan även se alla vägledares arbetstider i menyn.

3. Ring Livsråd 

Du debiteras ingenting förrän du är sammankopplad med en vägledare. När du ringer 0939-7170 så får du två val. Tryck 1 för att bli kopplad till första bästa vägledare och tryck 2 för att ange vem du vill tala med. Ange vägledarens agentnummer om du trycker 2. Agentnummret är det nummer som finns brevid vägledarens namn.  

4. Samtalet 

Vägledaren har tystnadsplikt och allt du säger stannar mellan er. Dem flesta hos oss är utbildade av Andreas och Jenny, både coacher och medium och de är handplockade till Livsråd för sin ödmjukhet och värme samt skicklighet inom sitt yrke. 

Vi försöker aldrig "maska", dvs dra ut på samtalstiden, lika lite som att vi ger svar på 1 minut. Vi är måna om att du får rätt hjälp!

Du bestämmer själv när samtalet avslutas.  Samtalspriset är 20 kr per minut, som du betalar på din nästa mobilfaktura (eller om du har Comviq Kontantkort dras det från din samtalspott).